Tuesday, 7 June 2011

cayang ikut papa tgk bola stadium

dah lama xupdate blog ni
maklum la busy memanjang
ni crite2 yg dh lepas
cer crite..cer crite...


critenye........
1st time cayang melangkah ke stadium..
sangat xcited
perlawanan atr Kelate vs Harimau Muda yg lepas
akhirnya papa mberi keizinan utk ibu n cayang melangkah ke stadium
asyik papa sorang je pegi
lgpun perlawanan ni org xramai sgt sbb tu cayang dpt pg


berposing di depan stadium shah alam
kul 6ptg dh gerak dr rumah bangi 
pg dgn sebuah kereta dgn 8 org

ape laa yg nk di bgtau si tecik enchem ni
terpegun tgk suasana stadium


masa ni xramai lg
maklumla awal datang

peminat setia bola sepak kelate
ni baru lah anak jati kelate
walaupn cayang x dilahirkan di kelate
papa n ibu tetap anak jati kelate


cayang dgn ibu..
cayang good boy
xmeragam pun, suka tgk gelagat org
tambah2 bila time bola gol
terkesima cayang tgk gelagat org



walaupn di stadium
kemana-mana ,pisang x dilupakan
si enchem cayang ni dgn pisang xboleh dipisahkan

 stadium penuh dgn penyokong kelate
kalau ade jersi kelate utk budak tecik cam ammar dh lama ibu beli

tunggu lah cayang besar dulu
br dapat bergaya dgn jersi kelate



tunggu perlawanan final atr kelate n trengganu 11 jun 2011 nnti
tp papa xnak bawak cayang n ibu nnti
sbb ramai sgt nnti
xsesuai utk si tecik cayang ikut
so, tgk kt tv je lah


tunggu 11 jun 2011

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...